Om oss – Våre terapeuter

 

Daniel Hellqvist

Daniel Hellqvist

Grunnlegger og Hovedlærer

Daniel Hellqvist er grunnlegger og hovedlærer hos Norsk Muskelterapi AS. Daniel har tilbudt behandlinger og utdannet terapeuter i Norge siden 1994.

Hos Norsk Muskelterapi Sandefjord, tilbyr Daniel muskelterapi – en kombinasjonsbehandling med flere teknikker. Behandlingen påvirker musklene direkte. Indirekte påvirker den også leddene meget effektivt.

Marja Winnberg

Marja Winnberg

Muskel og Leddakupunktør

Vår nye terapeut Marja har studert massasje siden 90-tallet. Hun ble ferdig utdannet muskelterapeut ved Balanz 2016. Marja videreutdanner seg nå til muskel- og leddakupunktør.

Hun har drevet klinikken Paa Loftet i Bakgården i Sandefjord, og har arbeidet som terapeut på Balanz. Hun har også arbeidet som terapeut på Farris bad i Larvik.

Hedda Bjanger Gramm

Hedda Bjanger Gramm

Psykolog

Hedda er utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen.
Hun har erfaring innen arbeid med barn og unge, samt deres familier ved barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling.

Hedda har også erfaring fra voksenpsykiatrien spesifikt innenfor psykosefeltet. Som psykolog er hun vant til å møte mennesker som har det vanskelig og som trenger noen som kan lytte og hjelpe til å sortere i tanker og følelser.

Sudawan Prasansuk

Sudawan Prasansuk

Akupunktør og Shiatsu-terapeut

Sudawans Helse og Velvære tilbyr flere behandlinger for blant annet stress, smerte og stive muskler. Sudawan har lang erfaring som terapeut, og ble ferdig utdannet ved Bio Medicus Akademiet i Oslo, som terapeut.

Hun er også utdannet Spa-terapeut fra Hud og Spa akademiet i Drammen, og er utdannet akupunktør og shiatsu-terapeut fra Scandinavian College of Acupuncture i Danmark, og utdannet massør fra Watpo Tradidional Massage School i Thailand.

Merethe Helleland

Merethe Helleland

Muskelterapeut

Merethe studerer til muskelterapeut ved Norsk Muskelterapi.
Hun er også sertifisert Personlig trener og kostholdsveileder.

I Grimstad tilbyr hun behandlinger til reduserte priser under utdanningen. Disse metodene kombineres til en komplett behandling og er individuelt tilpasset etter pasienten/klientens behov og problemer.