skip to Main Content

Norsk muskelterapi AS

Klinikker, kurssenter og skole. Ny bedrift med masse erfaring

Norsk Muskelterapi ble etablert oktober 2019

Eiere og initiativtakere er Daniel Hellqvist som har 30-års bakgrunn som terapeut og 25 år som lærer innen faget. Hovedfokus blir som navnet sier muskelterapi, som er en kombinasjonsbehandling av mange anerkjente metoder med gamle aner.

Vi kommer tilby kurs og utdanning i:
– Grimstad (hovedkontor)
– Sandefjord
– Sandnes

Klinikker:

– Sandefjord
– Grimstad

Går en annen vei
Vi har sett en utvikling at klinikker og skoler utvider tilbudet med flere typer kurs og metoder. Vi går litt mot strømmen og fokuserer på muskelterapi og perfeksjonere denne metode enda mer. Ett av våres mål er at alle terapeuter skal ha gode kunnskaper innen faget og være veldig nøyaktige i sin streben å finne riktig behandling for hver klient.

KURS:
Utover utdannelsen holder vi frittstående enkeltkurs som passer for de som vil lære for hjemmebruk, komplettere annen utdanning.

Eksempel på kurs:

– Massasjekurs for hjemmebruk

– Hotstoneterapi

– Kopping/koppemassasje

– Avspenningsmassasje

– Bambusmassasje

Noen av disse kursene kan oppgraderes til modul som er godkjent i utdannelsen til muskelterapeut. Man må da igjennom tilleggsstudier på nett, dokumentere praksistimer, hjemmelesing og delta på repetisjon og eksamenskveld for aktuelt kurs.

 

Utdanning:
Vi starter ny utdanning høsten 2020. Det blir et modulbasert system som går på helger.

Det blir da intensive kurs som kompletteres med hjemmestudier, praksis og arbeidsoppgaver etc på studieside.

Vi kommer tilbake med ytterligere informasjon innen kort tid. Dette er en videreutvikling av et kurssystem som Daniel utviklet siden 1994.

Back To Top