Klinikk Grimstad

Ny klinikk med masse erfaring

Norsk Muskelterapi, klinikk Grimstad ble etablert oktober 2019

Her finner du velutdannede terapeuter som er oppdaterte i sitt fag. Vårt mål er å ta oss god tid til hver enkelt klient, ha høy medisinsk kompetanse innen vårt fag, men samarbeider også med annet helsepersonell når det er nødvendig.

Vi holder til i Frivoldveien 11 og har lokaler i andre etasje. Det finnes gratis parkering rett på utsiden av døren.

Hvem er vi

Går en annen vei

Vi har sett en utvikling at flere klinikker og terapeuter utvider tilbudet og flere typer behandlinger og metoder. Vi vet at det tar lang tid å bli skikkelig god på hver enkelt terapiform. Det er da umulig å bli like dyktig og erfaren på hver enkelt metode hvis hver terapeut skal tilby mange forskjellige metoder. Vi går derfor litt mot strømmen og fokuserer enda mer på muskelterapi og perfeksjonere denne metode enda mer. Ett av våres mål er at alle terapeuter skal ha gode kunnskaper innen faget og være veldig nøyaktige i sin streben å finne riktig behandling for hver klient.

 

Hva er muskelterapi?

Muskelterapi som vi utfører det, er en kombinasjonsbehandling med flere teknikker som påvirker musklene direkte. Indirekte påvirker det også leddene meget effektivt.

 

Vi kombinerer ofte følgende behandlinger:

  • Klassisk massasje
  • Idrettsmassasje
  • Spesifikke massasjegrep
  • Triggerpunktbehandling
  • Terapeutisk stretching
  • Traksjoner (lett leddbehandling)
  • Muskelpressur (trykk på muskelknuter og triggerpunkter)
  • Koppemassasje
  • Treningsprogram, individuelt tilpassede øvelser.Hvordan vi kombinerer disse metodene til en komplett behandling, er individuelt etter pasienten/klientens behov og problemer. Noen terapeuter med videreutdannelse kombinerer også muskelterapi med muskel- og leddakupunktur.

 

Bedriftsbehandlinger

Vurderer din bedrift å tilby sine ansatte forebyggende behandling så ta kontakt med oss.

Send oss en melding med litt informasjon om bedriften, helseutfordringer, antall ansatte og litt hva dere ser for dere. Vi kan da skreddersy et tilbud som er tilpasset deres bedrifts behov og ønsker.

Møt våre terapeuter

Daniel Hellqvist

Daniel Hellqvist

Grunnlegger og Hovedlærer

Daniel Hellqvist er grunnlegger og hovedlærer hos Norsk Muskelterapi AS. Daniel har tilbudt behandlinger og utdannet terapeuter i Norge siden 1994.

Hos Norsk Muskelterapi Sandefjord, tilbyr Daniel muskelterapi – en kombinasjonsbehandling med flere teknikker. Behandlingen påvirker musklene direkte. Indirekte påvirker den også leddene meget effektivt.

Merethe Helleland

Merethe Helleland

Muskelterapeut

Muskelterapistudent Merethe Helleland Merethe studerer til muskelterapeut ved Norsk Muskelterapi. Hun er også sertifisert Personlig trener og kostholdsveileder. I Grimstad tilbyr hun behandlinger til reduserte priser under
utdanningen. Disse metodene kombineres til en komplett behandling og erindividuelt tilpasset etter pasienten/klientens behov og problemer.