Behandlinger

Muskelterapi

Muskelterapi er en kombinasjonsbehandling med flere teknikker som påvirker musklene direkte. Indirekte påvirker det også leddene meget effektivt.

Hotstone terapi

Hotstone terapi handler om å kombinere massasjeteknikker med de terapeutiske egenskapene fra varme, sorte granittsteiner (vulkanske steiner).

Vakuumterapi / Kopping

Vakuumterapi / kopping er en metode med gamle aner som fint kan kombineres med andre terapiformer. Vakuumterapi bygger på undertrykk.

Pumpemassasje

Pumpemassasje utføres ved at man gir et spesifikt, men ganske lett trykk, samtidig som muskelen beveges slik at vener og muskler påvirkes.

Muskel og leddakupunktur

Her behandler terapeuten muskelspenninger, triggerpunkter eller muskelfester med nåler. Nålebehandling er en meget kostnadseffektiv metode både for klienten og samfunnet.

Medicinsk Fibromassage

Medicinsk Fibromassage er en spesielt tilpasset og mild massasjemetode som er utviklet for å hjelpe mennesker med kroniske smerter. Utføres med lette strykninger og en del spesielle grep.

Bedriftsmassasje

Massasje for ansatte i din bedrift? Et lønnsomt forebyggende tiltak. Vi kan komme ut til din bedrift. Få mindre sykefravær. Økt produktivitet, trivsel, kreativitet og humør.

Elevbehandling

Elevene er under utdanning til massører eller muskelterapeut, og trenger å øve seg på de emnene de har gjennomgått på kurs. Elevbehandlingene har derfor en redusert pris.

Spør oss om det er noe vi kan hjelpe med