skip to Main Content

Ny klinikk med masse erfaring

Norsk Muskelterapi, klinikk Sandefjord ble etablert oktober 2019

Her finner du velutdannede terapeuter som er oppdaterte i sitt fag. Vårt mål er å ta oss god tid til hver enkelt klient, ha høy medisinsk kompetanse innen vårt fag, men samarbeider også med annet helsepersonell når det er nødvendig.

Vi holder til i Hinderveien 1 og har lokaler i første etage. Det finnes gratis parkering rett på utsiden døren.

 

Går en annen vei

Vi har sett en utvikling at flere klinikker og terapeuter utvider tilbudet og flere typer behandlinger og metoder. Vi vet at det tar lang tid å bli skikkelig god på hver enkelt terapiform. Det er da umulig å bli like dyktig og erfaren på hver enkelt metode hvis hver terapeut skal tilby mange forskjellige metoder. Vi går derfor litt mot strømmen og fokuserer enda mer på muskelterapi og perfeksjonere denne metode enda mer. Ett av våres mål er at alle terapeuter skal ha gode kunnskaper innen faget og være veldig nøyaktige i sin streben å finne riktig behandling for hver klient.

 

Hva er muskelterapi?

Muskelterapi som vi utfører det, er en kombinasjonsbehandling med flere teknikker som påvirker musklene direkte. Indirekte påvirker det også leddene meget effektivt.

 

Vi kombinerer ofte følgende behandlinger:

  • Klassisk massasje
  • Idrettsmassasje
  • Spesifikke massasjegrep
  • Triggerpunktbehandling
  • Terapeutisk stretching
  • Traksjoner (lett leddbehandling)
  • Muskelpressur (trykk på muskelknuter og triggerpunkter)
  • Koppemassasje
  • Treningsprogram, individuelt tilpassede øvelser.Hvordan vi kombinerer disse metodene til en komplett behandling, er individuelt etter pasienten/klientens behov og problemer. Noen terapeuter med videreutdannelse kombinerer også muskelterapi med muskel- og leddakupunktur.

 

Bedriftsbehandlinger

Vurderer din bedrift å tilby sine ansatte forebyggende behandling så ta kontakt med oss.

Send oss en melding med litt informasjon om bedriften, helseutfordringer, antall ansatte og litt hva dere ser for dere. Vi kan da skreddersy et tilbud som er tilpasset deres bedrifts behov og ønsker.

Norsk muskelterapi AS Sandefjord
Hinderveien 1
3223 Sandefjord

Tlf. 33 74 00 33
Dir. tlf./SMS: 919 07 559
E-post: post@muskelterapi.no

Back To Top