Klinikk Sandefjord

Klinikk med masse erfaring

Norsk Muskelterapi, klinikk Sandefjord ble etablert oktober 2019

Her finner du velutdannede terapeuter som er oppdaterte i sitt fag. Vårt mål er å ta oss god tid til hver enkelt klient, ha høy medisinsk kompetanse innen vårt fag, men samarbeider også med annet helsepersonell når det er nødvendig.

Vi holder til i Dronningensgate 5, og har lokaler i gateplan. Vi har handikapp inngang.

Hvem er vi

Går en annen vei

Vi har sett en utvikling at flere klinikker og terapeuter utvider tilbudet og flere typer behandlinger og metoder. Vi vet at det tar lang tid å bli skikkelig god på hver enkelt terapiform. Det er da umulig å bli like dyktig og erfaren på hver enkelt metode hvis hver terapeut skal tilby mange forskjellige metoder. Vi går derfor litt mot strømmen og fokuserer enda mer på muskelterapi og perfeksjonere denne metode enda mer. Ett av våres mål er at alle terapeuter skal ha gode kunnskaper innen faget og være veldig nøyaktige i sin streben å finne riktig behandling for hver klient.

 

Hva er muskelterapi?

Muskelterapi som vi utfører det, er en kombinasjonsbehandling med flere teknikker som påvirker musklene direkte. Indirekte påvirker det også leddene meget effektivt.

 

Vi kombinerer ofte følgende behandlinger:

  • Klassisk massasje
  • Idrettsmassasje
  • Spesifikke massasjegrep
  • Triggerpunktbehandling
  • Terapeutisk stretching
  • Traksjoner (lett leddbehandling)
  • Muskelpressur (trykk på muskelknuter og triggerpunkter)
  • Koppemassasje
  • Treningsprogram, individuelt tilpassede øvelser.Hvordan vi kombinerer disse metodene til en komplett behandling, er individuelt etter pasienten/klientens behov og problemer. Noen terapeuter med videreutdannelse kombinerer også muskelterapi med muskel- og leddakupunktur.

Møt våre terapeuter

Daniel Hellqvist

Daniel Hellqvist

Grunnlegger og Hovedlærer

Daniel Hellqvist er grunnlegger og hovedlærer hos Norsk Muskelterapi AS. Daniel har tilbudt behandlinger og utdannet terapeuter i Norge siden 1994.

Hos Norsk Muskelterapi Sandefjord, tilbyr Daniel muskelterapi – en kombinasjonsbehandling med flere teknikker. Behandlingen påvirker musklene direkte. Indirekte påvirker den også leddene meget effektivt.

Marja Winnberg

Marja Winnberg

Muskel og Leddakupunktør

Vår nye terapeut Marja har studert massasje siden 90-tallet. Hun ble ferdig utdannet muskelterapeut ved Balanz 2016. Marja videreutdanner seg nå til muskel- og leddakupunktør.

Hun har drevet klinikken Paa Loftet i Bakgården i Sandefjord, og har arbeidet som terapeut på Balanz. Hun har også arbeidet som terapeut på Farris bad i Larvik.

Hedda Bjanger Gramm

Hedda Bjanger Gramm

Psykolog

Hedda er utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen.
Hun har erfaring innen arbeid med barn og unge, samt deres familier ved barne- og ungdomspsykiatrisk avdeling.

Hedda har også erfaring fra voksenpsykiatrien spesifikt innenfor psykosefeltet. Som psykolog er hun vant til å møte mennesker som har det vanskelig og som trenger noen som kan lytte og hjelpe til å sortere i tanker og følelser.

Sudawan Prasansuk

Sudawan Prasansuk

Akupunktør og Shiatsu-terapeut

Sudawans Helse og Velvære tilbyr flere behandlinger for blant annet stress, smerte og stive muskler. Sudawan har lang erfaring som terapeut, og ble ferdig utdannet ved Bio Medicus Akademiet i Oslo, som terapeut.

Hun er også utdannet Spa-terapeut fra Hud og Spa akademiet i Drammen, og er utdannet akupunktør og shiatsu-terapeut fra Scandinavian College of Acupuncture i Danmark, og utdannet massør fra Watpo Tradidional Massage School i Thailand.