Undervisning/arrangement, terapirom, kontor

Kontakt oss hvis du er interessert:

post@muskelterapi.no

tlf. 33 74 00 33

Lyse og trivelige lokaler i Grimstad, med gode parkeringsmuligheter og enkel adkomst fra E18.
Adresse. Frivoldveien 11, 4877 Grimstad.

Norsk Muskelterapi har hovedfokus på pasienters velvære, og tilbyr i dag massasje/ muskelterapi, treningsterapi og kurs innen terapi/helse ved våre nye lokaler i Grimstad. Vi har som mål å ekspandere vårt senter med flere behandlingstilbud, gjennom nye og engasjerte samarbeidspartnere og ved å tilby utleiefasiliteter til fornuftige priser.

Første etasje

Etasjen er i utgangspunkt tenkt for samarbeid innen terapi og helse, hvor adkomst har handikapvennlige med rampe med fjernåpning av dører. Innvendig areal består av venterom, resepsjon, møterom/spiserom, kjøkken, fellesareal, treningsrom, handikaptoalett og ytterligere to toaletter. Lokalene har stor fleksibilitet, både på størrelse og tilgang, og er godt egnet til samtalerom/terapirom. Lokalene disponeres per i dag av en muskelterapeut i tillegg til en muskelterapistudent og personlig trener.

Eksempel på terapiformer som kan passe inn hos oss i 1. etasje:
Massør, massasjeterapeut, muskelterapeut, naprapat, kiropraktor, akupunktør,   fysioterapeut, manuell terapeut, osteopat, hudpleier, fotpleier, fotterapeut, tannlege, psykolog, coach, negledesigner, frisør.

Vi søker flere som brenner for å hjelpe andre mennesker, er serviceinnstilt, positiv og utadvendt. Rom med ulik størrelse og fasiliteter står klare, og vi ønsker å tilby fleksible løsninger, både møblert og umøblert for fulltidsleie, deltidsleie eller deling av rom med andre terapeuter. Møterom og forelesningsrom står til disposisjon i henhold til avtale med utleier og andre leietakere.

Ta kontakt med oss om du jobber med helserelatert virksomhet, ønsker å jobbe selvstendig, gjerne med tverrfaglige disipliner. Send oss ditt CV og en forespørsel der du forteller litt om deg selv og dine erfaringer, så finner vi en tid til befaring.

Andre etasje

Etasjen kan disponeres av flere forskjellige bransjer/foretak, og det tilbys varierte kontorstørrelser samt møte- og kursrom, lite film/foto studio, kjøkken og to toaletter. I dag benyttes lokalene til kurs innen massasje, kopping, hotstone, avspenningsmassasje, hvor det også holdes kurs noen helger hver måned. Møte- og kursrommet vil være tilgjengelig for alle leietakere til eksempelvis Det også mulighet for å benytte møterommet til eksempelvis gruppetrening, kurs eller for å avholde møter.   Ved fysiske møter, arrangementer og kurs ligger lokaler med enkel adkomst til E18, og vegg i vegg med Grimstad Vertshus hvor deltakere kan få rabattert overnatting.

Lokalene passer godt for selvstendige næringsdrivere som trenger ett eller flere kontorer, med mulighet for å dele fellesområder med andre.

Priser

Pris varierer avhengig av romareal og ønske om heltids-/deltidsleie eller deling med andre.